Få hjälp med rope access

Hejsan, jag ska skriva ett inlägg om när jag fick hjälp av en fasadklättrare i Göteborg. Jag heter Erik och är 45 år. Jag har nyss köpt en fastighet som är på 10 våningar och det är dags för renovering. Innan jag började med huvudentreprenören så anlitade jag en fasadklättrare från Göteborg för att kolla läget. Jag ville inte riskera något och det visade sig vara ett mycket bra beslut. Med hjälp av rope access kunde han komma åt alla svåråtkomliga ställen och göra ett mycket bra jobb. Det tog inte många timmar och jag hade en mycket noggrann rapport i min hand. Jag rekommenderar verkligen att man anlitar en fasadklättrare om man behöver hjälp på höga höjder. Det kan vara alltifrån att putsa fönster till att komma åt med olika renoveringar, det är dessutom ett miljövänligt alternativ till skylift ar och andra mer kostsamma alternativ.

Tack för mig,

Erik/45 år/Göteborg

Hej Erik,

Det låter som om du hade en mycket positiv upplevelse av rope access i Göteborg. Det är verkligen ett bra sätt att komma åt svåråtkomliga ställen på höga höjder//Linnea

Denne fasadklättrare från Göteborg är en av de bästa i Sverige på att utföra rope access-arbeten. Han kommer alltid att göra ett mycket noggrant jobb och du kan vara säker på att du får en mycket noggrann rapport. Tack för tipset!

Peter Andersson (en annan fastighetsägare i Göteborg)

Kommentar 3:

Tack för tipset Erik! Vi ska absolut anlita en fasadklättrare när vi renoverar vår fastighet i Göteborg. Det låter som det är ett mycket bra sätt att komma åt svårtillgängliga ställen och göra ett mycket bra jobb.

/Astrid och Johan, Göteborg

Kommentar 4:

Tack för ditt inlägg Erik! Jag har precis köpt en fastighet och ska börja renovera den snart. Jag har funderat på att anlita en fasadklättrare för att komma åt svåråtkomliga ställen.