Ett träd har fällts

God morgon allihopa och välkomna ska ni vara till bloggen och till dagens första inlägg. Som ni ser inne på sociala medier så har vi fällt ett träd i trädgården och det var en duktig trädfällare jag vände mig till. Jag ska inte tveka på att rekommendera denne trädfällare om du behöver hjälp att fälla träd. Det var en hög tall med en murgröna som växte runt hela trädet och jag har sett att det är många fåglar som bygger bon där på våren, så jag sa till min man att vi absolut inte fick fälla trädet under våren utan att det fick vänta tills på hösten när alla ungarna växt upp och flugit ur sina bostäder. Men i augusti var det dags för vi ville få mer plats i trädgården och mer ljus och rymd, det var då det föll på min lott att hitta ett företag med trädfällningstjänster och jag hittade en trädfällare här i Uddevalla som kom ut till oss gjorde ett fantastiskt jobb, han var mycket duktig och snabb och trädet föll precis dit det skulle. Jag är mycket nöjd med resultatet och jag kan rekommendera honom till alla som behöver få träd fällda i trädgården och ni kommer till deras hemsida genom att klicka här

Det här är ett företag som finns till för alla som behöver bli av med ett eller flera träd och utöver att det finns möjlighet för alla i Uddevalla att få hjälp så går det lika bra att anlita dem om du bor i Vänersborg, Grästorp eller Lidköping. Jag kan inte rekommendera att ni fäller träd själva utan ni ska i första hand anlita en trädfällare. Tänk om trädet faller fel och in i ett hus eller över en bil, eller ännu värre, över någon person? Ni ska anlita proffs inom området!