Se till att göra avfuktning i tid!

Fuktskador är bland de värsta man kan få i sitt hus. Det gör väldiga skador och även om det gäller fuktskador i en liten del av hemmet så sprider det sig snabbt vidare genom träet med förruttnelse i hela hemmets stomme. Har du rum eller specifika utrymmen som lätt drabbas av fuktskador kan det mycket väl vara aktuellt med avfuktning. Fördelarna med avfuktning är att du reducerar riskerna för mögel och fuktskador avsevärt.

Vi var nära att få fuktskador eftersom vi inte tänkte på riskerna, men som tur är så fick vi det aldrig för att vi såg till att få professionell hjälp med avfuktningen och sedan dess har vi inte haft några som helst problem med det. Vi hade hemma hantverkare från Schröder Skadeteknik AB hos oss för att kolla på fuktproblemen och de upptäckte och verkade förebyggande mot problemen så att vi nu inte ens har någon fukt där.

Om ni ens tvekar kring att ni kanske har det lite för fuktigt i eran källare eller i något annat rum och känner att det nog vore en bra idé med avfuktning så sluta att fundera och tänka så mycket. Se istället till att kontakta Schröder Skadeteknik AB och få hem dem för att kolla på det. Bättre att kontakta dem och få hjälp en gång för mycket än en gång för lite så att hela huset blir förstört.