J&S Markservice AB

God morgon, nu är det torsdag igen och det blir nog ärtsoppa och pannkakor till lunch idag i personalmatsalen. Men än är det en liten stund kvar innan det är dags att äta och eftersom det inte är någonting att göra på jobbet för tillfället så kan jag lika gärna använda tiden till att skriva här i bloggen. Jag vill berätta om ett företag som jag för ett tag sedan fick hjälp av och de är duktiga på det mesta inom markarbeten i Nacka, och det är ett företag som heter J&S Markservice AB. 

Jag hade funderat på att göra vissa förändringar med trädgården, det var rätt så jobbigt med den stora gräsmattan som jag fick ägna väldigt mycket tid till att klippa så jag bestämde att en del av gräsmattan skulle göras om till en uteplats med plattor som underlag istället för gräs. Jag började höra mig för ifall det fanns något företag som utför plattsättning här i närheten och så fick jag veta att J&S Markservice AB är ett sådant företag som både utför markarbeten i Nacka men även plattsättning. Jag vände mig till dem och fick den hjälpen som jag behövde och de gjorde ett jättebra jobb. Personalen visste verkligen vad de gjorde och så var de vänliga och trevliga och man hade önskat att fler företag skulle haft en lika fin kundservice som de har på J&S Markservice AB. När det gäller den här möjligheten till att få hjälp med något inom markarbeten i Nacka så tycker jag att det känns bra att få tipsa er om det här företaget eftersom de som jobbar med detta på J&S Markservice AB är så kompetenta inom det de gör. Ni kommer inte att ångra er om ni vänder er till dem, det har ni mitt ord på!