Att anlita en arkitekt

Att anlita en arkitekt är inte alltid det lättaste. I bland så kan man stå fast och undra hur mycket det kommer att kosta och ibland får man beslutsångest och inte vet vad man skall be sin arkitekt om. Ibland så funderar man på om man skall rita sakerna själva. Man skall också passa sig för vem man skall anlita eftersom det finns en hel del klåpare därute som anger sig själva för att vara en bra arkitekt men är egentligen inte mer arkitekt än en teckningslärare på gymnasiet. Som ni märker själva så är det verkligen inte lätt att veta hur man skall göra när det kommer till att välja vem som skall få rita ditt hus.

Vi skall göra om vårt uterum så att det är väldigt viktigt att det skall passa in på resten av arkitekturen runt vårt hus. Det skall ju bli vår lilla oas där vi kan sitta året runt och bara kunna mysa. Vi skall kunna sitta och läsa och ta ett glas vin på kvällarna. Bara vara så att säga. Jag hoppas verkligen att detta kommer att bli det absolut bästa vi har gjort och jag har jättehöga förväntningar på detta. 

Idag lämnar vi in våra tankar till vår arkitekt. En välrenommerad arkitekt i Lund som kommer att hjälpa oss. Vi har bett om att få en mer kontinuerlig uppdatering så att vi vet vad som händer. Skall bli så roligt och jag ser fram emot det något fruktansvärt!