Är nöjd med denne målare

Tjenare mors på er alla denna onsdag, det är fint väder här i Partille och det blir till att gå ut en promenad om en stund men innan jag gör det så ska jag skriva ett inlägg och berätta om ett företag, ett måleriföretag som är för er som söker en målare i Partille med omnejd. När villan skulle målas om utvändigt så behövde jag en målare. Jag blev rekommenderad att vända mig till denne och det var en bra rekommendation. Jag är nöjd med denne målare. Ska berätta varför:

För det första så är denne person mycket erfaren och har målat i många år, och jag fick omedelbart ett gott intryck när jag kontaktade honom. För det andra så har han god kunskap om måleritekniker och produkter, vilket innebär att resultatet blir bra oavsett om man vill ha en helt nymålad fasad eller hjälp med målning och tapetsering inomhus. Sedan ska jag säga också att det inte alls kostade så mycket som jag trodde, det är många andra målerifirmor som tar mer betalt och det vet jag helt säkert genom vänner som vänt sig till liknande firmor och de betalade mer än vad jag gjorde. Så om ni är ute efter en målare i Partille med omnejd så kan jag rekommendera denne målare, utan att tveka. Nog talat om detta. Ni är många som har skrivit till mig med lite olika önskemål och vad jag ska ta upp här i bloggen. Jag lyssnar in era önskemål och jag kan givetvis inte skriva om allt som alla vill, men jag lovar att jag i alla fall ska skriva om några aktuella ämnen. Jag ber er därför att kolla in här på bloggen regelbundet så att ni inte missar någonting. Kanske är det just dina önskemål som jag kommer att ta upp! Tack för att ni läser!